Márkáink

Kezdőlap
FAYMONVILLE
Kezdőlap
BUSI GROUP
Kezdőlap
MAX Trailer
Kezdőlap
AEBI SCHMIDT
Kezdőlap
BHS Sonthofen
Kezdőlap
KIVERCO
Kezdőlap
CK International
Kezdőlap
TEREX ECOTEC
Kezdőlap
PORTAFILL
Kezdőlap
KOMPLET

Finanszírozási lehetőségek

Tervezés

Nálunk nem csak a vásárlását hajthatja végre. Berhuzását a kezdetektől fogva kézben tartjuk, az Ön igényeinek megfelelően tervezzük meg projektjét, kiválasztjuk a megfelelő géptípsokat és kalkulációt készítünk a teljes megvalósulásra. A szolgáltatásunk segítségével Önnek nem kell elvesznie a műszaki adatok útvesztőjében, szakértői csapatunk a leghatékonyabb, legfentarthatóbb megoldásokat készíti elő.

Finanszírozás

Megvan az ötlet, de tőkét vagy befektetőt kell keresnie? Nálunk nem kell azon aggódnia honnan szerzi meg a szükséges forrásokat. Szakértői csapatunk segítségére lesz a pályázati, előkészítési folyamatban és olyan finanszírozási megoldásokat nyújt, melyek leveszik az ön válláról a terheket és biztosítják a beruházása gördülékeny kivitelezését.

Szerviz

Munkagépe meghibásodott, netán időszakos szervizt igényel? Cégünk a gép értékesítés mellett szerviz szolgáltatással is foglalkozik, így miután nálunk vásárolt nem kell aggódnia azon milyen szakszervizt keressen probléma esetén. A bejelentkezés után kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot és megtalálják az Ön számára legideálisabb megoldást.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

Teljeskörű ügyintézés

Teljeskörű ügyintézés

Mi nem csak gépeket értékesítünk, mi kiszolgáljuk az ügyfeleinket. Építse nálunk a beruházását, mi végigkísérjük a teljes folyamaton a tervezéstől egészen a finanszírozásig.

Pályázati lehetőségek

Pályázati lehetőségek

Saját zsebből finanszírozná projektjét? Lehet tudunk jobbat ajánlani. Több éves tapasztalattal és kiterjedt kapcsolatrendszerünkkel segíthetünk megtalálni az ön számára ideális pályázatokat.

Szakértői támogatás

Szakértői támogatás

Az ügyfeleink elégedettsége a fő prioritásunk. Szakértői csapatunk folyamatosan rendelkezésre áll, a projekt bármely szakaszában kerüljön is sor az egyeztetésre.

Világmárkák

Világmárkák

Csak és kifejezetten világhírű márkákkal foglalkozunk, gépparkunkat a minőségi és megbízhatósági szempontokat figyelembe véve építettük.

újrahasznosítás kisokos

Főbb híreink