Elérhető világmárkák

Világmárkák raktárról

Újrahaszosítás megbízható márkákkal, szakértői segítséggel. Alkalmazásainkkal fejlődő vállalkozásokat segítünk a rezsi költségek csökkentésével.

Márkáink

Termékek listaoldal
TEREX ECOTEC
Termékek listaoldal
PORTAFILL
Termékek listaoldal
MAXTrailer
Termékek listaoldal
KOMPLET
Termékek listaoldal
FAYMONVILLE
Termékek listaoldal
CK International
Termékek listaoldal
BUSI GROUP
Termékek listaoldal
BHS Sonthofen
Termékek listaoldal
AEBI SCHMIDT

Tervezés

Nálunk nem csak a vásárlását hajthatja végre. Berhuzását a kezdetektől fogva kézben tartjuk, az Ön igényeinek megfelelően tervezzük meg projektjét, kiválasztjuk a megfelelő géptípsokat és kalkulációt készítünk a teljes megvalósulásra. A szolgáltatásunk segítségével Önnek nem kell elvesznie a műszaki adatok útvesztőjében, szakértői csapatunk a leghatékonyabb, legfentarthatóbb megoldásokat készíti elő.

Finanszírozás

Megvan az ötlet, de tőkét vagy befektetőt kell keresnie? Nálunk nem kell azon aggódnia honnan szerzi meg a szükséges forrásokat. Szakértői csapatunk segítségére lesz a pályázati, előkészítési folyamatban és olyan finanszírozási megoldásokat nyújt, melyek leveszik az ön válláról a terheket és biztosítják a beruházása gördülékeny kivitelezését.

Szerviz

Munkagépe meghibásodott, netán időszakos szervizt igényel? Cégünk a gép értékesítés mellett szerviz szolgáltatással is foglalkozik, így miután nálunk vásárolt nem kell aggódnia azon milyen szakszervizt keressen probléma esetén. A bejelentkezés után kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot és megtalálják az Ön számára legideálisabb megoldást.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél