Terex Ecotec APRÍTÓGÉPEK

A Terex® Ecotec, amely a Terex Materials Processing csoport része, vezető szerepet tölt be a fafeldolgozó, biomassza és újrahasznosító berendezések tervezésében és gyártásában.

Tömeg: 27.500 kg-tól

Tengely hossz: 2.000 mm-től

Felhasználóbarát színes kijelző

Fahulladékhoz, zöldhulladékhoz, háztartási és ipari hulladékokhoz ideálisak

Terex Ecotec APRÍTÓGÉPEK
Rugalmasságra, tartósságra és fenntarthatóságra összpontosítva tervezték!

Alacsony sebességű aprítógépek:
TDS 820, TDS 820E, TDS 825, TSS 390, TSS 390T

A TDS 820 testre szabható aprítóprogramokat kínál, amelyek lehetővé teszik a kezelők számára, hogy konfigurálják a gépet saját igényeik szerint, és maximalizálják a termelést. Az önállóan meghajtott tengelyekkel kialakított, kettős tengelyű, lassú sebességű aprító biztosítja, hogy a gép kiváló teljesítményt nyújtson még a legnehezebb alkalmazások esetén is.

A legfontosabb jellemző a hidrosztatikus meghajtó, amely fokozott védelmet nyújt a szennyeződés ellen, és lehetővé teszi a két irányú aprítást. A 2 méter hosszú tengelyek teljes hegesztésű fogakkal vannak ellátva, ami a masszív teljesítményt és a kiváló aprítási méretet teszi lehetővé. A független hajtóművek biztosítják, hogy az egyes tengelyek külön-külön forogjanak és redukálják a végtermék csomagolási méretét a hatékony aprítás által.

Közepes sebességű aprítógép:
TDS V20

A TDS V20 közepes sebességű, kettős tengelyű aprító, méretező szűrőkkel és tramp relief rendszerrel van ellátva. A szabályozott méretű termék egy menetben történő előállítására való képessége rendkívül előnyös, amellyel időt és üzemanyagot takarít meg. A TDS V20 sokoldalúsága lehetővé teszi azt, hogy szükség esetén elsődleges vagy másodlagos aprítóként is használható. A felhasználóbarát kezelőfelülettel, az előre telepített programokkal együtt, a TDS V20 ideális a nehéz anyagok, mint például a fahulladék, a zöldhulladék, a háztartási és ipari hulladék feldolgozására, és különösen alkalmas az SRF gyártására.

Nagy sebességű aprítógép:
TBG 630

A TBG 630 nagysebességű aprítógép tökéletes választás a közepes és nagyméretű biomassza és zöldhulladék feldolgozók számára. A 661 LE-s V8-as Scania motorral hajtott TBG 630-at úgy tervezték, hogy a kezelőknek páratlan termelési sebességet és könnyű karbantartást biztosítson. A nyitott elülső adagoló nagy teherbírású vonóláncokat, nagy teljesítményű adagoló kereket és korlátlan adagoló kialakítást használ az 1100 mm átmérőjű x 1750 mm széles lengő kalapács rotor hatékony kihasználása érdekében. Ez a robusztus rotor kalapácskialakítások és testre szabható rosták széles választékával rendelkezik, amelyek biztosítják a végtermék anyagspecifikációjának teljesülését.

A fémszennyeződések mindig aggodalomra adnak okot egy nagy sebességű gép használatakor; a TBG 630 intelligens szitanyitó rendszerrel rendelkezik az ilyen szennyeződések gyors eltávolítására, csökkentve a véletlen károk kockázatát. Az egyedi gépelrendezés korlátlan hozzáférést biztosít a motor mindkét oldalához, így a szervizelés egyszerű feladat. Az 5,1 méteres szállítószalag magasság maximalizálja a raktárkapacitást, és lehetővé teszi a rakodógép kezelői számára a feldolgozott anyag könnyű eltávolítását.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél