eSWINGO 200+

Az eSwingo 200+ a Schmidt első teljesen elektromos kompakt seprőgépe. Ideális belvárosi és sétálóutcás területeken, valamint ipari területeken és többszintes parkolókban végzett napi takarítási és söprési feladatokra. Az eSwingo 200+ nem csak az egyik legtisztább kompakt seprőgép a piacon. Az eSwingo 200+ készülékkel az energiaköltségek akár 85%-a és a karbantartási költségek akár 70%-a is megtakarítható egy dízelmotoros modellhez képest.

Akkumulátor kapacitás: 75 kWh / 400 V

Üzemidő újratöltés nélkül: 10h

Töltési idő: 4h

Tömege: 3.300 kg

Hero view_rb19.jpg
Környezetbarát elektromos meghajtás

Az eSwingo 200+ teljesen elektromos meghajtás jellemzi. A meghajtás szíve egy nagyfeszültségű, 75 kWh kapacitású akkumulátor, amely két különálló akkumulátorcsomagból áll. A kiváló minőségű alkatrészek garantálják a tartósságot (legalább 5000 töltési ciklus) és a biztonságot, köszönhetően a nem gyúlékony és robbanásbiztos akkumulátorcelláknak. A nagy teljesítményű akkumulátorok akár 10 órás üzemidőt is lehetővé tesznek újratöltés nélkül.
A beépített fedélzeti gyorstöltő mindössze négy óra alatt biztosítja a teljes feltöltést.
Az összes fő funkciók – a vontatóhajtás, a fúvóhajtás, a hidraulikaszivattyú meghajtása és a vezetőfülke légkondicionálása – meghajtása villamosított. Az elektromos hajtás nagyobb hatékonyságot, optimális teljesítményjellemzőket és nagy teljesítményt kínál alacsony karbantartási igény mellett.

A meghajtáshoz csak egy, közvetlenül a hátsó tengelyhez csatlakozó villanymotort használnak, amely akár 50 km/h sebességet is biztosít, miközben a zajszint sokszorosan alacsonyabb, mint a dízelüzemű járműveké. A biztonságos és kényelmes vezetést elektromos parkolófék-rendszer garantálja, hegymeneti indítássegítővel.

Söprési technológia:
Az eSwingo 200+ két független seprőrendszerrel kapható. Egy tolt 2 seprűs rendszer 850 mm-es kefeátmérővel vagy egy húzott 3 seprűs rendszer 800 mm-es kefeátmérővel. Mindkét rendszer választható függő vagy független tárcsás kefevezérléssel a vezetőajtón található kényelmes kezelőszervek segítségével. A kefék sebessége és nyomása fokozatmentesen állítható. A seprűk választhatók műanyag, acél vagy vegyes nyesedékből.
Az egymástól függetlenül szabályozható körkefékkel ellátott 2 seprűs rendszer minden söprési helyzetben abszolút mobilitást garantál. A két stabil seprűkar beépített ütközővel akár 2900 mm-es seprési szélességet is lehetővé tesz. Opcióként független seprűvezérlés rendelhető, amely külön vezérelhető seprűket, fel/le, balra/jobbra, garantálva a tiszta seprési eredményeket minimális kopás mellett. A seprő az útviszonyoktól függetlenül mindig visszatér az alaphelyzetbe. A seprű további hidraulikus billenési funkciókkal ellátott, erős gyomos használatra szánt változata is elérhető.

A szabadon mozgatható első seprőkarral ellátott 3 seprűs rendszer széles választékot és akár 2600 mm-es seprési szélességet kínál. Az elülső seprű jobbra-balra igazítása, valamint két szinten történő seprés vagy nehéz gyomseprű használata is elérhető. Az elülső seprű minden funkciója hidraulikusan vezérelt, beleértve a seprűtartó nyomást is. A fülke alatti seprőegység biztosítja a seprőanyag optimális adagolását a szívótengelyhez. Az oldalsó kefék opcionálisan hidraulikusan is kihúzhatók, és szögük beállítható, hogy a seprési műveletek során a talajviszonyokhoz képest ideálisan helyezkedjenek el.

Az eSwingo 200+ a legmagasabb szintű PM10 4 csillagos és PM2,5 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítványt Európa-szerte minőségi szabványnak tekintik, a PM10 teszt négy csillaggal a legmagasabb szintű légszennyezés-csökkentésért, valamint a PM2.5 esetében a lehető legjobb felszívási teljesítményért.

Az egyedülálló Koanda légkeringtető rendszerrel és a nyomás alatti keringető vízrendszerrel kombinálva a finom, káros por kibocsátása akár 70%-kal csökken. A beszívott porral terhelt levegő nagy része a szívórendszerben marad, és egy körfolyamatban visszajut a szívónyíláshoz. A maradék levegő kis részét egy finom pórusú szűrő tisztítja meg. A Koanda-rendszer emellett csökkentett zajkibocsátást, alacsony vízfogyasztást biztosít, és lehetővé teszi a söprést enyhén fagypont alatti hőmérsékleten is.

Söprő anyagtartály:
A 2m³ rendszertérfogatú tartály maximális söprési kapacitást és nagy hatósugarat tesz lehetővé. A tartály korrózió- és tengervízálló alumíniumból készült. A nagy, 1400 mm-es kiöntési magasság lehetővé teszi a kiürítést minden szokásos szennyeződésgyűjtő tartályba. A tartályban lévő szívócső opcionálisan kopásálló rozsdamentes acélból is rendelhető.

Ergonómia és kényelem:
A tágas utastér kiváló minőségű zaj- és rezgésszigeteléssel van ellátva. A padlóig érő első szélvédő és a fülke padlójában lévő kilátóablak optimális rálátást biztosít a seprőegységre és a szívófúvókára. A kiváló körkörös látási viszonyok hozzájárulnak a kellemes munkakörnyezethez és támogatják a biztonságos működést a közúti forgalomban.

A szériafelszereltségű és nagy teljesítményű légkondicionáló rendszer még magas külső hőmérséklet esetén is kellemes és hűvös munkaklímát teremt. A friss levegő beszívása és szűrése a fülke hátsó részén történik, a fülke légszűrője pedig pollenszűrőként is funkcionál. A seprőberendezés vezérlése az ajtó vezérlőpanelén keresztül történik joystickokkal és nyomógombokkal. Az Auto-Drive opcióval az összes seprőfunkció és a seprő üzemmódban lévő vezetési parancsok kényelmesen kezelhetők az ergonomikusan kialakított multifunkciós vezérlőkarral. Az egy kézből történő vezetés és seprés nagyobb biztonságot és kevesebb stresszt is jelent.

A legfontosabb információk egy pillantással láthatók a tetőkonzolon elhelyezett színes kijelzőn. A fedélzeti diagnosztikai rendszer segítségével az esetleges hibák gyorsan és hatékonyan lokalizálhatók, a szerelő pedig a kijelzőn elvégezheti a gépspecifikus beállításokat.

A vezetőfülke emellett magasságában és szögében állítható kormányoszloppal, sebességtartó automatikával, minimális pedálerővel, AGR-tanúsítvánnyal ellátott, valamint optimális fogástérben elhelyezett kezelő- és vezérlőműszerekkel is büszkélkedhet, hogy teljes legyen a modern, ergonomikus munkahely.

Modern járműtechnológia:
A teljes járműváz, a szívónyílás és a fontos acél alkatrészek, köztük a szennyeződésgyűjtő tartály tűzihorganyzása kiváló minőségű korrózióvédelmet biztosít.

A hidropneumatikusan felfüggesztett alváz hidrosztatikus meghajtással és nagyméretű, 15″-os kerekekkel a legmagasabb szintű vezetési kényelmet kínálja ebben a géposztályban. Ugyanakkor a nagy teherbírás és a nagy kerékérintkezési felület alacsony talajnyomás mellett fokozott biztonságot nyújt, függetlenül az út- és időjárási viszonyoktól. Opcionálisan 17,5″-os gumiabroncsok állnak rendelkezésre, amelyekkel a megengedett össztömeg 5000 kg-ra növelhető.

A mechanikai opciót is magában foglaló felfüggesztési csomag tökéletesen illeszkedik a géphez, biztonságos és kényelmes, személygépkocsi-szerű vezetést biztosít. A jó vezetési kényelem.

A kapcsolható összkerékkormányzás rendkívül szűk fordulókat tesz lehetővé, és a kormányszög-érzékelőkkel felügyelt, automatikus centrírozást lehetővé tevő – tehát felhasználóbarát és biztonságos – kormányzást. Az első és a hátsó tengelyen tárcsafékkel ellátott hidraulikus kétkörös fékrendszer alapfelszereltség.

IntelliOPS telematikai platform:
Az eSwingo 200+ csatlakoztatható az Aebi Schmidt IntelliOPS telematikai platformhoz, amely átfogó felügyeleti, kiválasztási, jelentési és elemzési funkciókat biztosít. A gép aktivitási adatainak térképen történő élő megjelenítésével lehetővé teszi a teljesítmény gyors értékelését, és a munkafolyamatok optimalizálása érdekében részletes áttekintések és jelentések készítésével megkönnyíti az összegyűjtött adatok felhasználását.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél