Terex Ecotec DOBROSTÁK

Rendkívül hatékonyak a faapríték, a termőföld, a komposzt, a könnyű bontási hulladék, a háztartási hulladék és az aggregátumok szétválasztásában és feldolgozásában.

Caterpillar motorral

Tömeg: 17.200 kg-tól

Dob átmérője: 1,8 m-től

Dob hosszúsága: 4,7 m-től

Terex Ecotec DOBROSTÁK
Maximális termelékenységre tervezve!

Dobrosták:
TTS 518, TTS 518T, TTS 620, TTS 620T, Phoenix 1600, Phoenix 1600T, Phoenix 2100, Phoenix 3300

TTS 518 dobrosta:
Az eddigi legkisebb, kompakt, viszont kompromisszumok nélküli dobrosta, intuitív módon lett megtervezve, amely páratlan alkalmazási rugalmasságot, nagy termelési sebességet és könnyű szervizelhetőséget kínál.

A TTS 518 minden piaci körülményhez alkalmazkodó dobrosta, emellett teljes EU-s típusjóváhagyással rendelkező egység, amely akár gumikerekes kivitelben vagy lánctalpas kivitelben is kapható, hogy ahol a fokozott mobilitás elengedhetetlen, ott is megfeleljen.
A Stage V/Tier 4 motorral és a legújabb intelligens szűrő technológiával is felszerelt TTS 518 kiváló és költséghatékony végterméket kínál. Kis és közepes méretű munkákhoz ideális, főleg, ahol a hely mérete korlátozott. A rendkívül sokoldalú TTS 518 képes különféle anyagokat megszűrni, mint például a komposztot, biomasszát, kavicsot, illetve különféle hulladékokat.

A teljes szűrő felület 23m2, a dobrosta átmérője 1,8 m, hosszúsága pedig 4,7 m. A kétoldali dobhoz való könnyed hozzáférést nyújt a 180 fokban nyíló oldalsó ajtók, amik által könnyen elvégezhető akár a dob cseréje, vagy a karbantartás is. Emellett a TTS 518-at úgy fejlesztették ki, hogy különböző gyártók által forgalmazott dobrosta üzemeltetésére képes legyen, ezáltal zökkenőmentesen beleilleszthető már meglévő flottájába.

TTS 620 dobrosta:
A TTS 620 a modern dobrosta (trommel) kialakításában a legjobb megoldás, így a felhasználók részére egyedülálló alkalmazási rugalmasságot, gyártási sebességet és szervizelhetőséget kínál. A rendkívül hatékony motor- és hidraulikus hajtásrendszer a fejlett anyagfeldolgozó ellenőrzőrendszerrel együtt maximális termelést és minimális költségeket biztosít. Ez a dobrosta (trommel) ideális komposzt, biomassza, talaj, kavics és hulladék rostálásásra, szeparálására.

A TTS 620-nak a korábban nem tapasztalt szervizhozzáférhetőségi szintje saját sztenderdet alkot a karbantartás-javítás terén. Minden szállítószalag moduláris felépítésű, amely lehetővé teszi, hogy a karbantartás megkönnyítése érdekében mindegyik külön-külön eltávolítható legyen. Az egyben kifordítható motortartó lehetővé teszi a kezelők számára, hogy korlátlanul hozzáférhessenek az összes szerviz alkatrészhez. A rosta szűrő dob mindkét oldalán elhelyezett csuklós ajtók akadálytalan hozzáférést biztosítanak a karbantartáshoz és a tisztításhoz.
A TTS 620T mobil dobrosta egy rendkívül hatékony motor- és hidraulikus hajtásrendszer, amely a fejlett anyagfeldolgozó rendszerrel kombinálva maximális termelést és minimális költségeket kínál.

Phoenix 1600T dobrosta:
A Caterpillar C4.4 motorral hajtott gépet innovatív módon úgy tervezték, hogy kiváló üzemanyag-hatékonyságot és alacsony üzemeltetési költségeket biztosítson, miközben a gép alacsony fordulatszámon történő üzemeltetése miatt csökkenti a károsanyag-kibocsátást és a zajszintet.

A 4,9 m x 1,54 m méretű dobnak köszönhetően páratlan termelési teljesítményt garantál, mivel osztályelső 19 m²-es szűrőfelületet biztosít. A Phoenix 1600T rendkívül sokoldalú, és könnyedén átrostál különféle anyagokat, beleértve a termőföldet, komposztot, homokot és kavicsot, faforgácsot és C&D hulladékot. A dobra szőtt háló vagy nagy teherbírású lyukasztólapok is felszerelhetők, így biztosítva az összes alkalmazási követelmény teljesülését.

A 180°-ban elforgatható, 5,65 m magasságú apríték szállítószalag lenyűgöző halmok létrehozását teszi lehetővé. Ez a forgó funkció a gép működése közben távirányítóval vezérelhető, így minimálisra csökkenthető az állásidő. A nagy teljesítményű, súrlódó tapadású kerekekkel ellátott, erőteljes négykerék-meghajtású rendszer a rosta dobjának forgatására szolgál, így a kezelők kétirányú működésre is képesek.
A nagy teljesítményű hidraulika és az intelligens adagolásvezérlő rendszer biztosítja, hogy a Phoenix 1600T mindig optimálisan működjön. Az alacsony motorfordulatszám az üzemanyag-takarékos (stand-by) üzemmóddal együtt garantálja a csúcshatékonyságot. A könnyen szállítható Phoenix 1600T gyors és egyszerű beállítást, valamint kiváló szervizelhetőséget biztosít.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél