Terex Ecotec FÉMSZEPARÁTOR

Egyszerűen kezelhető, gyors és egyszerű beállítást biztosít, szerszámok nélkül. Az intuitív nyomógombos vezérlőpanel, a változtatható sebességű dobmágnes és az örvényáramú szalag, valamint a pontos, valós idejű beállítást biztosító osztórendszer lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a gépet egyszerűen konfigurálja a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz.

Tömege: 19.500 kg

Betöltő nyílás: 1,9m x 2,4m

Motor teljesítmény: 60 kVa Tier 3A

Generátorral vagy hálózati áramforrással működtethető

Terex Ecotec FÉMSZEPARÁTOR
Megérkezett a mobil szeparálás csúcsmodellje!

A TMS 320 fémszeparátor gyors és egyszerű beállítást kínál, szerszámok nélkül percek alatt készen áll a munkára. Az intuitív nyomógombos vezérlőpanel, a változtatható sebességű dobmágnes és az örvényáramú szalag, valamint a pontos, valós idejű beállítást biztosító szétválasztó rendszer lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a gépet egyszerűen konfigurálja a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, például komposzt, biomassza, IBA és hulladékok számára.

Az Eriezzel, a mágneses szeparációs technológiák világszinten elismert szakértőjével együttműködve a TMS 320 a híres RevX ST22 örvényáramú szeparátort és dobmágnest tartalmazza. A RevX ST22 örvényáramú szeparátor prémium 22 pólusú neodímium rotorral rendelkezik, amely mindössze 3000RPM fordulatszámon forog. Ez a rotor egy ultravékony szénszálas héjba és egy vékony, de tartós PVC-szíjba van foglalva, biztosítva, hogy az ST22 által létrehozott intenzív mező teljes mértékben kihasználható legyen a leghatékonyabb elválasztási eredmények elérése érdekében. A 2m széles, nagy szilárdságú neodímium radiális pólusú mágnes az optimális vaskiválasztás érdekében kerül felhasználásra.

Úgy tervezték, hogy az üzemeltetők számára páratlan szintű szervizelhetőséget biztosítson, az összes szállítószalag moduláris felépítésű, így a karbantartás megkönnyítése érdekében mindegyik külön-külön is eltávolítható. A TMS 320 3 méter széles szállítási szélességben összecsukható, ezzel piacvezetőnek számít.

Mivel a TMS 320 elektromos meghajtású, így fedélzeti generátorral vagy hálózati áramforrással is működtethető. Ez a rugalmasság a végfelhasználó számára csökkentett üzemeltetési költségeket, üzemanyag-felhasználást, károsanyag-kibocsátást és zajszintet biztosít. A TMS 320 lánctalpas és statikus változatban is kapható. A lánctalpas egység nagy teherbírású lánctalpakkal van felszerelve, és kiváló mobilitást biztosít a helyszínen, így kiváló megoldás a nehéz terepviszonyok között.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél