vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése van a technológiával kapcsolatban? Fejlesztést tervez üzemében, csarnokában és érdeklődni szeretne a lehetőségekről? Vagy már pontosan tudja mire van szüksége és árat szeretne kérni a kivitelezésre? Írjon Nekünk, kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

Összetartó közösség

A CTE Solution Hungary a CTE Solution leányvállalataként működik 8 éve Magyarországon. Ami megkülönböztet minket a piac többi szereplőjétől: innovatív és vállalkozó szemlélettel rendelkezünk, folyamatosan keresve az újításokat és a piac adta lehetőségeket. Célunk, hogy egy olyan világot építsünk, ahol jól megoldott a hulladék gazdálkodás és a meglévő erőforrásainkat a lehető legmegfelelőbb módon használjuk fel, hogy unokáink is egészséges, tiszta világban élhessenek. 

Munkatársaink

günter stauder

vezérigazgató

GÓZON ADRIENN

irodavezető

Tóth Zoltán

értékesítő