tervezze nálunk üzemét

Tervezze nálunk üzemét

Újrahaszosítás megbízható márkákkal, szakértői segítséggel. Alkalmazásainkkal fejlődő vállalkozásokat segítünk a rezsi költségek csökkentésével.

Tervezés

Nálunk nem csak a vásárlását hajthatja végre. Berhuzását a kezdetektől fogva kézben tartjuk, az Ön igényeinek megfelelően tervezzük meg projektjét, kiválasztjuk a megfelelő géptípsokat és kalkulációt készítünk a teljes megvalósulásra. A szolgáltatásunk segítségével Önnek nem kell elvesznie a műszaki adatok útvesztőjében, szakértői csapatunk a leghatékonyabb, legfentarthatóbb megoldásokat készíti elő.

Finanszírozás

Megvan az ötlet, de tőkét vagy befektetőt kell keresnie? Nálunk nem kell azon aggódnia honnan szerzi meg a szükséges forrásokat. Szakértői csapatunk segítségére lesz a pályázati, előkészítési folyamatban és olyan finanszírozási megoldásokat nyújt, melyek leveszik az ön válláról a terheket és biztosítják a beruházása gördülékeny kivitelezését.

Szerviz

Munkagépe meghibásodott, netán időszakos szervizt igényel? Cégünk a gép értékesítés mellett szerviz szolgáltatással is foglalkozik, így miután nálunk vásárolt nem kell aggódnia azon milyen szakszervizt keressen probléma esetén. A bejelentkezés után kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot és megtalálják az Ön számára legideálisabb megoldást.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél