CombiMAX

A CombiMAX egy egyedülálló, messzemenő moduláris járműkoncepció, amelynek alapgondolata a szabványosított alkatrészekkel való kombinációk sokféleségén alapul. A modularitás és a rugalmasság elvét alkalmazzák a közepes és nehéz, 50 és 250 tonna közötti hasznos teherbírású pótkocsikra.

Moduláris felépítés

Optimalizált önsúly

Könnyű kezelhetőség

Mindig pontos tengelyterhelés!

főkép
Határozza meg szállítási feladatát - konfigurálja járműmegoldását!

Műszaki előnyök és újdonságok:
A CombiMAX moduláris pótkocsi minden szállítási igényhez egyedileg igazítható. Kifejezetten ehhez a koncepcióhoz új alkatrészeket és módszereket fejlesztettek ki.
A forgóvázak csuklós tengelyekkel kaphatók, és mindegyik azonos interfésszel rendelkezik.

Szintén újdonság a három csatlakozórendszer kombinációja:

 • Univerzális csatlakozófej csavarkapcsolóval
 • Horgos adapter
 • Beépíthető teleszkópos középső gerenda („Add-On Beam”)

E három rendszer kombinációja sokoldalúságot, gyorsaságot és hatékonyságot tesz lehetővé az ügyfelek igen eltérő szállítási igényeihez képest. Az univerzális csatlakozófejnek köszönhetően a különböző magasságú (gumiabroncsok) és szélességű alkatrészek közvetlen csatlakoztatása is könnyen megoldható.

A fejlesztés során különös hangsúlyt fektettek a teljes koncepció egyszerű kezelhetőségére. Az intuitív kezelői vezetés jelentősen növeli a biztonságot és csökkenti a helytelen kezelés kockázatát.
A Faymonville CombiMAX sokoldalúságával ragad magával, és ennek megfelelően minden szállítási igénynek megfelel.

A CombiMAX sorozat egyesíti a moduláris rendszer minden előnyét a hagyományos nehéz teherjárművek, például a MultiMAX, MegaMAX vagy VarioMAX terméktípusok felhasználóbarátságával, és sokoldalú kombinálhatóságának köszönhetően a legkülönbözőbb igényekre kínál olcsó és variálható megoldást az ügyfél számára.
A CombiMAX variálható alapelvéből minden elképzelhető kombináció létrehozható, így a CombiMAX megnyitja a korlátlan lehetőségek piacának kapuját. A szabványosítás kiterjed a pótalkatrész-ellátásra is, amely így gyorsabban és hatékonyabban folyik.

A CombiMAX egyedileg a szállítási követelményekhez igazítható. Bármilyen szállítási kihívásról legyen is szó, a CombiMAX elvének köszönhetően egyedi konfigurációval megoldható. Így az összes alkalmazási terület lehetséges:

 • Építőipari gépek (föld- és útépítés, újrahasznosítás)
 • Szélerőművek (toronyszegmensek, generátorok, rotor- vagy turbinalapátok)
 • Szerkezeti elemek (acél- és betonelemek)
 • Ipari alkatrészek (transzformátorok, daruval terhelt áruk)
 • Pályavasúti járművek (villamosok, mozdonyok, vagonok)
 • Tömör áruk, hosszú anyagok és nehéz rakományok
 • Offshore szerkezetek (fúrótornyok, szélturbinák, platformok, csővezetékek)
 • Hajók vagy hajóalkatrészek
 • Hídelemek

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél