CSATORNAPRÉSELŐ BÁLÁZÓGÉPEK

A teljesen automata csatorna bálázókat leggyakrabban nagyméretű hulladék és újrahasznosított anyagok tömörítésére használják. Ideálisak elosztóközpontok, hulladékkezelő vállalatok, feldolgozóipar és papíripar számára. A teljesen automata bálázók általában folyamatos adagolásúak különböző rendszerekkel, pl. szállítószalaggal, targoncával vagy szívóegységekkel. Anyagok széles skálájának bálázására alkalmasak, beleértve a papírt, kartont, PET-et és kompozit anyagokat.

Egyedi felszerelési lehetőségek

Műanyag síneken vagy acél görgőkön vezetett gép

Széles betöltőnyílás

Gyors és biztonságos

avos1410
Kiváló technológia a folyamatos működéshez!

Modellek:
AVOS 1211, AVOS 1410, AVOS 1810, AVOS 2010

AVOS 1211 – Nagy hatékonyság kompakt kivitelben
Nagy hatás a legkisebb helyen? Az AVOS 1211 típusú vízszintes bálázóval sikerül a kör négyzetre állítása! A bálázó rendkívül kompakt kialakítása lehetővé teszi a könnyű elhelyezést a kevés helyet kínáló munkakörnyezetekben. A gép emellett a modern technológiát nagyon robusztus kialakítással ötvözi. Így Ön hosszú élettartamot élvezhet a nagy áteresztőképesség és a nagy teljesítménypotenciál mellett.

AVOS 1410 – Rugalmasság és áteresztőképesség
Az AVOS 1410 B5 típusú vízszintes bálázó különösen alkalmas az expanzív anyagok és a szokásos újrahasznosítható anyagok optimális tömörítésére. Hatalmas sokoldalúságával és számos terméklehetőségével nyűgöz le. Egy vagy két energiatakarékos, nagy teljesítményű hidraulikaszivattyúval működik. Az „OptiCut” optimalizált vágórendszer használatával az átbocsátási teljesítmény további 50 százalékkal növelhető. Ez lehetővé teszi a gép rugalmas használatát, az alkalmazástól és az ügyfél igényeitől függően.

AVOS 1810 – Nagy teljesítményű és gazdaságos a nagy kihívásokhoz
Az AVOS 1810 B5 típusú vízszintes bálázóval gyorsan és biztonságosan tömöríthet nagy mennyiségű hulladékot. A finomszemcsés és erősen expanzív anyagok tömörítéséhez az AVOS 1810 B5 felszerelhető keresztkötő egységgel. Az egy vagy két energiatakarékos, nagy teljesítményű hidraulikaszivattyú révén elérhető nagy áteresztőképesség széles körű alkalmazást tesz lehetővé.

AVOS 2010 – Nagyobb, gyorsabb és erősebb – a napi csúcsteljesítményekért
Az AVOS 2010 B5 típusú vízszintes bálázó választásával a legmagasabb osztályú gépet kapja. A fejlesztés a legkorszerűbb, és nem hagy teret további igényeknek. Az intelligens vezérlés és a nagy teljesítményű és energiatakarékos hidraulikaszivattyúk kölcsönhatása tökéletes bálákat biztosít 1,1 x 1,1 m-es bálamérettel (a hossz állítható).

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél