DS 1020

A DS 1020 az egyik legkompaktabb dobrosta a piacon. Kérhető lánctalpas, vagy vontatóval felszerelve, hogy 3,5t alatti kategóriájú járművekkel lehessen vontatni.

Tömeg a kerekekkel együtt: 3.200 kg

Dob mérete: 2.000x1.000mm

Kapacitás: 60t-66t/óra

Final size: 2

főkép
Gyors beállítás és könnyű szállítás!

Könnyen szállítható, emellett javítás és karbantartás céljából könnyen hozzáférhető. Kiváló választás törmelék újrahasznosításához, kertészkedéshez, komposztáláshoz, földhöz, fához. A gyors gépbeállításnak köszönhetően bármilyen környezetiben azonnal üzemképes. A Komplet dobrostája közvetlenül külső elektromos hálózatról is működtethető, ami jelentősen csökkenti mind az üzemeltetési költségeket, mind a károsanyag-kibocsátást.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél