DST 1020

A DST 1020 az egyik legkompaktabb dobrosta a piacon, vagy lánctalpas, vagy akár 3,5t alatti kategóriájú járművekkel vontatható.

Tömeg: 3.400 kg

Dob mérete: 2.000 x 1.000mm

Teljesítmény: 21,5kW / 28,5 Diesel

KAPACITÁS: 60t/óra

főkép
Lánctalpas vagy vontatható kivitelben kapható!

Könnyen szállítható, ellenőrzés és karbantartás céljából könnyen hozzáférhető. Kiváló választás törmelék újrahasznosításához, kertészkedéshez, komposztáláshoz, földhöz, fához. A gyors gépbeállításnak köszönhetően bármilyen környezeti körülmény között azonnal üzemképes. A Komplet dobrostája közvetlenül külső elektromos hálózatról is működtethető, ami jelentősen csökkenti mind az üzemeltetési költségeket, mind a károsanyag-kibocsátást.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél