MegaMAX

A MegaMAX pótkocsi levehető goosneck-kel, alacsony platóval és 1-5 tengelyes forgóvázzal rendelkezik. Szükség esetén a vontató és a lengőnyak közé egy 1 vagy 2 tengelyes dolly is beépíthető a további teherbírás és az optimális súlyelosztás érdekében.

Kiváló ár-érték arány

Bevált technológia

Egyszerű működés

Alacsony önsúly

főkép
Nem ismer lehetetlent!

A rakomány magassága gyakran jelentős tényező a mindennapi szállítás során. A jogi követelmények és a nehéz szállítási útvonal rendszeres kihívást jelentenek. Az alacsonypadlós félpótkocsikat építőipari gépek, szélturbina-alkatrészek, mezőgazdasági gépek, ipari alkatrészek, vasúti járművek és hajók szállítására használják.
A MegaMAX alacsony platós pótkocsi különleges jellemzői az optimális teherelosztás, a hosszra optimalizált rakodófelület és az alacsony rakodási magasság. Ezek a tulajdonságok nemcsak a törvényes határértékek betartását teszik lehetővé, hanem a rakodás és a szállítás idő- és költséghatékonyságát is biztosítják.

A MegaMAX pótkocsi alkalmas a következők szállítására:

  • Földmunkagépek és útépítő gépek, újrahasznosítás, útburkoló gépek szállítása, zúzóberendezések, rostálóberendezések
  • Szélerőművek, például toronyszegmensek, generátorok, rotor- vagy turbinalapátok, hibrid tornyok
  • Erdészeti gépek: kombájn, cséplőgépek, forwarderek
  • Előregyártott betonelemek
  • Mezőgazdasági gépek, például kombájnok, traktorok, mezőgazdasági vontatók, cukorrépa betakarítók, silókocsik, trágyatárolók
  • Ipari alkatrészek, mint darus rakományok, hajók és gyűrűs szállításhoz használt alkatrészek.
  • Hajók és jachtok
  • Vasúti járművek
  • Tömör áruk és nehéz rakományok

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél