MULTIMAX PLUS

A MultiMAX Plus félpótkocsi egy univerzálisan használható alacsony rakodó, amelyet az európai térség különböző szállítási feladataira optimalizáltak.

Sokoldalúan alkalmazható

Optimális önsúly

Tartozékok széles választéka elérhető

Számos rögzítési pont az ideális rakományrögzítéshez

főkép
Gazdaságos és rugalmas!

A MultiMAX Plus pótkocsi alacsony saját tömegének köszönhetően lehetővé teszi a páneurópai szállítási feladatok elvégzését a 40/44 tonnán belüli normál árufuvarozásra vonatkozó nemzeti előírások betartása mellett.
A 18 tonnás nyergesvontató teherbírású lengőnyak 150 mm-es vagy 220 mm-es építési magasságban kapható. A rakodási magasság állandó kérdés a szállítási ágazatban.

Felfüggesztés és kormányzás:
A MultiMAX Plus rakodó pneumatikus felfüggesztéssel van felszerelve. A kormányzáshoz vagy súrlódó kormányzott tengelyeket, vagy hidraulikus bütykös kormányzott tengelyeket használnak.

A MultiMAX Plus pótkocsik egyedileg a szállítási igényekhez igazíthatók. A felszerelési lehetőségek közé tartoznak:

  • Ramparendszerek
  • Hidraulikusan emelhető és süllyeszthető plató
  • Rácsos burkolat a munkaplatform szállításához vagy fa padló az építőipari gépekhez
  • Kitámasztószerkezetek

Alkalmazások:
A Faymonville MultiMAX Plus félalacsony rakodó egy különösen mozgékony és sokoldalú alacsony rakodó. Azok a szállítmányozó cégek, amelyek nemcsak speciális fuvarozást vállalnak, hanem normál árut is szállítanak (pl. oda-vissza úton), a MultiMAX Plus rakodóval egy olyan járművet kapnak, amely a rugalmasság és a gazdaságosság szempontjából optimalizáltak.

A MultiMAX Plus félpótkocsi alkalmas többek között a következő szállítmányok EU-szerte történő szállítására:

  • Könnyebb építőipari gépek (földmunkák és útépítés)
  • Emelőjárművek (emelőplatformok, targoncák)
  • Konténerek
  • Tömör áruk, hosszú anyagok és egyéb nehéz rakományok

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél