VARIOMAX PLUS

A VarioMAX Plus a hasznos teherbírás szempontjából optimális megoldás a mély- és útépítésben használt nehéz építőipari gépek, a bontási és újrahasznosítási ágazatban használt mobil szállító- és zúzóberendezések, valamint transzformátorok szállítására. A VarioMAX Plus pótkocsi erősségei a nagy hasznos teherbírás, a moduláris sokoldalúság és a mozgékony kezelés.

Alacsony karbantartási költségek

2.550 mm vagy 2.850 mm alapszélességben kapható

Bővíthető, robosztus és megbízható

17,5" vagy 19,5" gumiabroncsokkal rendelhető

VARIOMAX PLUS
Használja a Jokert!

A bevált CombiMAX technológia által inspirált VarioMAX Plus pótkocsi lehetőséget ad az eredetileg kiválasztott kombináció bővítésére.
Ennek alapja a bevált joker-tengelyes technológia, amely azt jelenti, hogy a magasabb hasznos teherbírási követelmények teljesíthetők az egytengelyes forgóvázaknak a konfigurációba történő integrálásával.
Ez lehetővé teszi a kombináció rugalmas alkalmazkodását a rakományhoz, hasznos terhekhez és az útvonalhoz.

Abszolút egyedülálló:
A joker-tengely egy STRUKTURÁLISAN IDENTIKUS 1 tengelyes forgóváz, amely mind a goosneck és az első forgóváz, mind az alacsony plató és a hátsó forgóváz közé beépíthető.

Minden hídon átkel – ma és holnap!
A hídkarbantartás tekintetében sok országban hiányoznak a rehabilitációs munkálatok, és az infrastruktúra szenved. A hatóságok által kikényszerített szigorúbb előírások szabályozzák a hidakon való áthajtást a szerkezetek védelme érdekében.
Leegyszerűsítve ez azt jelenti: csökkentett megengedett tengelyterhelés ezeken az útszakaszokon! Erre a fejlődésre a VarioMAX Plus kínál megoldást. Joker-tengelye igény szerint és különösebb erőfeszítés nélkül beépíthető. Ez csökkenti a tengelyterhelést, ami megkönnyíti az engedélyek megszerzését.
Függetlenül attól, hogy mit hoz a jövő: ennek a megközelítésnek köszönhetően a VarioMAX Plus mélybölcsős pótkocsi továbbra is jogkövető és költséghatékony marad az utakon.

A VarioMAX Plus alacsony platós félpótkocsi leírása:

  • Bővítési lehetőségek a joker-tengelynek köszönhetően
  • Gyors átalakítási lehetőségek
  • Kompakt kialakítás az optimális teljes járműhossz érdekében
  • Kiváló manőverezőképesség a nagy, 60°-os kormányszögnek köszönhetően
  • Robusztus és bevált pótkocsi-technológia
  • Alacsony karbantartási költségek
  • A VarioMAX Plus alacsony platós félpótkocsi különösen jó arányt biztosít a hasznos teher és az önsúly között

A VarioMAX Plus a jármű összeállításakor rendelkezésre álló számos lehetőségnek köszönhetően hatékony megoldást jelent számos szállítási feladatra:

  • Nehéz építőipari gépek a mély- és útépítéshez
  • Mobil szállító- és zúzóberendezések a bontási és újrahasznosítási ágazatban
  • Transzformátorok

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél