FLEXIGO 150

A Schmidt legkisebb seprőgépe rugalmasan bővíthető, számos tartozékkal kombinálható mind a nyári, mind a téli útkarbantartáshoz. A Flexigo 150 kényelmes csuklós kormányzásával, nagy hasznos teherbírásával és 3,5 tonna megengedett össztömegével széles területen használható - az utcáktól a szűk sikátorokig. És csak B kategóriás vezetői engedély szükséges hozzá.

Teljesítmény: 55 kW (75 PS) @ 2,800 1/min

Motor: Perkins Diesel 404FE22TA

Söprési szélesség: 1,565 - 2,400 mm

Tömege: 2.600 kg

Schmidt_Flexigo150_sweeping_fresh-water-system_36522
Innovatív seprőrendszer

A Flexigo 150 professzionális 2 kefés vagy opcionálisan 3 kefés rendszerrel kapható. A seprűk és a szívófúvóka közötti jó átfedés biztosítja, hogy még szűk kanyarokban való közlekedéskor sem marad szanaszét anyag. A kefés rendszer a kartámaszba integrált joystickkal működtethető, ami fáradtságmentes munkavégzést biztosít. Opcióként rendelhető hidraulikus támasznyomás-szabályozás az első tengelykapcsolóhoz. Ez biztosítja az optimális talajbeállítást, és minimálisra csökkenti az első kefék kopását.

Az első kefék automatikus ütközésvédelme:
Akadályba ütközés esetén a seprű befelé mozdulhat. A seprűforgató hengerek nitrogénnel töltött hidraulikus akkumulátorai biztosítják, hogy a seprű automatikusan visszatérjen a kiindulási helyzetébe.

Az alacsony súlypont, a kompakt méretek, a magas, 75 LE/55 kW-os motorteljesítmény és az állandó összkerékhajtás a legnehezebb körülmények között és a legszűkebb helyeken is biztonságos munkavégzést és manőverezést biztosít.

Az Aebi Schmidt a professzionális téli szolgáltatásokhoz szükséges tartozékok széles választékát kínálja, mint például hókotrók, hómarók, homlokseprők, valamint különböző szóró- és permetezőgépek. A kiváló minőségű és jól átgondolt technológia csökkenti a zaj- és rezgésszintet működés közben, így növelve a felhasználó kényelmét.

Nedves tisztítás és öntözés:
Forró, száraz és nagyon poros körülmények között a nedves tisztítás fontos és érdekes alternatívája a seprésnek. Az 1,5 m-es mosórúddal felszerelt utak és járdák intenzíven tisztíthatók alacsony, közepes vagy magas nyomású szivattyúrendszerrel.

Locsolás:
A fák, növények, virágcserepek vagy szegélyek hatékonyan öntözhetők egyetlen öntözőkarral. Az öntözőkar az innovatív fogaskerék-csuklós elrendezésnek köszönhetően nagy lengőtávolsággal rendelkezik. A munkaterület a Flexigo 150-től balra és jobbra, illetve a Flexigo 150 előtt helyezkedik el, és közvetlenül a járműről kezelhető.

Mulcsozás:
A csatlakoztatott elülső mulcsozóval a zöldfelületek vagy az útszélek gond nélkül mulcsozhatók. A lekaszált anyagot felaprítja és egyenletesen eloszlatja a helyszínen. A robusztus felépítésű mulcsozó kiváló minőségű késekkel van felszerelve, és a Multigo járműhidraulika hajtja.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél