FlexMAX

A FlexMAX egy 2-5 tengelyes önvezető pótkocsi, amely hosszú, önhordó anyagok szállítására szolgál. Állítható kormányrendszerrel van ellátva, amely önállóan követi a vontatót. A FlexMAX pótkocsi a nevét annak köszönheti, hogy rendkívül rugalmasan alkalmazkodik a hosszhoz.

Súly optimalizált

Finomszemcsés acélból készült alváz

Elektrohidraulikus kormányzás

Légrugós

főkép
Rugalmasan alkalmazkodó!

A FlexMAX a vontatójárművön lévő forgóvázzal, vagy az előtte lévő 2 vagy 3 tengelyes dollyval kombinálva, jelentős súlyú rakományokat is képes szállítani.

A FlexMAX pótkocsi a rakománytól függően 2 különböző változatban kapható:

  • Önkormányzó pótkocsi hosszú anyagok szállításához
  • 2-5 tengelyre épül, az alvázak légrugózással vagy hidraulikus felfüggesztéssel vannak felszerelve. Ez utóbbi a lengőtengelyes dolly-kra vonatkozik, amelyek 19,5″-es gumiabroncsokkal vagy az alsó változat 17,5″-es gumiabroncsokkal szerelhetők fel

Ezek a pótkocsi-kombinációk a következő szállításokra alkalmasak:

  • Előregyártott betonelemek, betongerendák
  • Acél hídelemek, acélgerendák
  • Súlyoptimalizált önvezető pótkocsi hosszú csomagtartók szállítására
  • A 2 vagy 3 tengelyre épített önkormányzó pótkocsi ezen változata hosszú faanyagok szállítására is alkalmas

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél