Függőleges bálázógépek

A függőlegesen kialakított bálázók különösen alkalmasak olyan vállalkozások számára, amelyek kis és közepes mennyiségű hulladékot termelnek, vagy ahol a hely korlátozott, pl. kiskereskedelmi üzletek, vendéglátóipar és garázsok. A VX sorozatú függőleges bálázók a felhasználóbarát bálázók legjobbjai, amelyek előnye az alacsony zajszint, a gyors ciklusidő és az elölről töltött bálázószalag. Alacsony magasságuk megkönnyíti a szállítást és a telepítést. A bálasúlyok 90 kg-tól 300 kg-ig terjednek.

Kompakt kialakítás

Egyszerűen telepíthető

Zsinór vagy drótkötés

Alapfelszereltségként teljes jelzőfény

ck51-closed-cut-out
A felhasználóbarát bálázógépek!

Kisebb méretű bálázók:
CK51, CK101, CK151

A CK International szabványos függőlegesen kialakított bálázók széleskörűen alkalmazhatóak alkalmasak a műanyag és a karton bálázására is. Ezek a bálázók 70 kg-tól 250 kg-ig terjedő súlyú kartonbálákat állítanak elő.

A CK101-et kis mennyiségű hulladékkal rendelkező ügyfelek számára tervezték. A minimális alapterület és az egyfázisú áramellátás miatt nagyon egyszerű a telepítése és a használata.

A CK151-et a korlátozott mennyiségű hulladékkal rendelkező, de terjedelmes anyagokat tömöríteni kívánó ügyfelek számára tervezték. A nagy, 1 méteres adagolónyílás lehetővé teszi a terjedelmes anyagok könnyű betöltését.

Közepes méretű bálázók:
CK250, CK100VX, CK300VX

A CK250 250 kg-os kartonbálát készít, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hulladékából bevételt termeljen. Ez a gép leginkább kiskereskedelmi üzletek, gyárak és logisztikai központok számára alkalmas.

A CK100VX egy alacsony magasságú bálázó, így könnyen szállítható és telepíthető. Alacsony zajszintű bálázó, gyors ciklusidővel és elölről betölthető bálaszalaggal rendelkezik, így a gépet falhoz is lehet állítani.

A CK300VX-et kiskereskedelmi üzletek és gyárak számára tervezték nagy mennyiségű hulladék feldolgozására. A gép alacsony magasságának köszönhetően könnyen szállítható és telepíthető.

Raklap méretű bálázók:
CK500V, CK500W

Ezek a bálázók 500 kg-ig terjedő súlyú kartonbálákat állítanak elő.

A CK500V leginkább a jelentős mennyiségű hulladékkal rendelkező helyiségek, például nagy kereskedelmi üzletek, gyárak és hulladék újrahasznosítók számára alkalmas. A CK500V masszív szerkezete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan anyagokat bálázzanak, mint a karton, műanyag, kemény műanyag, E-hulladék és PET.

A CK500W extra nagy, 1,4 méteres adagolónyílással rendelkezik. Ez megkönnyíti a terjedelmes anyagok bálázását. Az emelhető ajtórendszer (LUD) minimális kezelési helyet és automatikus ajtónyitást tesz lehetővé minden ciklus után.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél