KOMPATTO 104

A KOMPATTO 104 megfizethető, belépő szintű rosta, amely ideális a kis és közepes méretű üzemeltetők és vállalkozók számára, akiknek sokoldalú termékre van szükségük, ezt a rostát számos területen alkalmazhatják, például homok és kavics, aggregátumok, illetve újrahasznosítás területén is képes működni.

Tömeg: 7.000 kg

Screen box: 3.000x1.200mm

Teljesítmény: StageV 44kW / 60Hp Diesel

Double deck screen: 100 mm-es rácsos adagoló tartály

főkép
Megfizethető, belépő szintű rosta

Gyors beállítási idejével, könnyű kezelhetőségével, valamint a nagy teljesítményű, kétszintes szűrődobbal és a két hidraulikusan összecsukható szállítószalaggal valóban kiváló megoldás különböző anyagok feldolgozásához, akár 250t/óra kapacitással.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél