KOMPATTO SC 221

A KOMPATTO SC 221 lánctalpas dobrosta a legkisebb önjáró rostáló berendezés ma a piacon. Könnyű, kompakt méretű és robusztus alvázzal rendelkező gépet építési és bontási törmelék, földmunkahulladék, komposzt, aszfalt, kőzet stb. anyagainak rostálására tervezték.

Tömeg: 3.300 kg

Rács mérete: 2.100x1.000mm

Teljesítmény: 21kW / 28,5 Diesel

KAPACITÁS: 80t/óra

főkép
A legkisebb lánctalpas dobrosta!

Rendelkezik egy 2,2×1 méteres, dupla fedelű vibrációs rendszerrel, cserélhető rostákkal és hálóval, hogy minden igényt kielégítsen, és három elszívó szalagot is tartalmaz. A KOMPATTO SC 221 modell közvetlenül kotrógéppel táplálható, vagy akár a szállítószalaggal is. Sokoldalúsága, kompakt mérete és megfizethetősége egyedülállóvá teszi. A legkorlátozottabb hozzáférési területeken is működik, és ugyanazt az anyagmennyiséget dolgozza fel, mint egy nagy és sokkal drágább gép. Teljesen távirányítható, így egyetlen kezelő végezheti az összes adagolási és rostálási műveletet.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél