Ks615 Kompakt ’All-In-One’ újrahasznosító rendszer

Alkalmazható: Építési és bontási hulladék, kereskedelmi és ipari hulladék, száraz vegyes újrahasznosítható anyagok, települési szilárd hulladék

Egy alvázra szerelt "statikus" rendszer

Egyszerű csatlakoztatás a hálózathoz/generátorhoz

Gyors és egyszerű telepítés - kevesebb mint 3 óra alatt üzembe helyezhető

Akár 14 különböző termék visszanyerése

Ks615_pic_1

Egy nagyméretű, továbbfejlesztett komissiózó állomás, feeder és trommel kombináció, amely lehetővé teszi a munkaerő számára, hogy biztonságosan és hatékonyan válogasson az automatizált mechanikus szűrőválogatás mellett, emelőlábakkal és saját generátorral kiegészítve, így gyorsan és egyszerűen hozzáadható egy meglévő üzemrendszerhez, vagy – ami a leggyakoribb – önálló megoldásként működik.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél