MEC daru

A MEC daruk széles választéka kifejezetten a laza anyagok kezelésére lett kifejlesztve, a következő ágazatokban: Újrahasznosítás, hulladékelválasztó területek, fémhulladék, fűrészáru.

100% vízzáró

Nagy szilárdságú acél/kopásálló

Cserefelépítményre történő felszerelés lehetősége

Öntött oszlop

MEC daru
50 éves tapasztalat a hulladékgyűjtés, tömörítés és szállítás terén!

Hidraulikus daruk S széria:
Ennek a sorozatnak a főbb műszaki jellemzője a kimagasló konténeren kívüli rakodási teljesítmény. Az alkalmazási terület a hulladéktól a papírig, az iszapig vagy a fémhulladék-kezelésig terjednek.

Az 1 és 2 sorozatú daruk rögzített munkahelyzetre, teherautókra, a fülke mögött, billenőrendszerrel összekapcsolva, illetve a félpótkocsikra szerelhetők.

A nem kinyújtható emelőgémnek köszönhetően a daru szerkezete szilárd, és kiválóan alkalmas nagy teherbírású munkákhoz, különösen akkor, ha a hulladékot a rakodási fázisban törni/préselni kell, pl. fémhulladék kezelés.

Az S2 és S3 sorozathoz tartozó daruk rendkívül sokoldalúak, az első gém teleszkópja lehetővé teszi az anyag könnyű betöltését akár a gépjármű közvetlen közelében is.

Az alacsony felépítési magasságnak, valamint a kitológémszerkezetnek köszönhetően, a daruval fedett épületekben is lehet dolgozni. A daru és a különböző típusú hidraulikus stabilizátorok kombinálásának köszönhetően, a berendezés bármilyen típusú teherautóra szerelhető.

Az S2 és S3 daruk alkalmasak arra, hogy felszerelhetők legyenek a roll-on/roll off (görgős) konténerkeretre, a fülke mögötti teherautóknál a billenőrendszerrel vagy a félpótkocsikkal együtt.

Hidraulikus daruk Z sorozat:
A „Z” sorozatú daruk nagy sebességgel működnek, és nagyon szilárd szerkezetűek. Ez a sajátosság lehetővé teszi, hogy több felhasználásra is alkalmassá váljanak, köztük az erdészet-ágazati munkára is.

A teherautó hátsó részére való felszerelés lehetősége és a 9 méterre hosszabbítható gém lehetővé teszi a daru használatát mind a teherautó, mind a pótkocsi betöltésére, anélkül, hogy a pótkocsit le kellene csatolni.

Az 1Z1 – 1Z2 modellek a legnépszerűbbek, tehergépkocsikra, illetve a roll on/roll off (görgős) konténerekre szerelhetők. Az első gém hidraulikus meghosszabbítása lehetővé teszi az anyag könnyed betöltését a teherautó fülkéje közelében.

A karok méretei (pihenőhelyzetben) nem haladják meg a daru teljes szélességét, így alkalmas a roll on/roll off (görgős) konténerszállító berendezésekhez.

A „Z” sorozat megkülönböztethető fő technikai jellemzője, hogy a pihenő helyzetben lévő daru a teherautó fülkéje mögött összecsukható a felszerelt fogóeszközzel együtt.

Az 1Z és 2Z fő műszaki jellemzői:

• Az emelőgémszerkezet (1° tagú gém) nem kinyújtható
• Csuklós gémszerkezet (2° tagú gém), egy teleszkóppal (1Z modell) felszerelt
• Csuklós gémszerkezet (2° tagú gém) két teleszkóppal (2Z modell) felszerelt

Az 1Z1 és 1Z2 fő műszaki jellemzői:

• Emelőkar (1° tagú gém) kinyújtható
• Csuklós kar (2° tagú gém), egy teleszkóppal (1Z1 modell) felszerelt
• Csuklós kar (2° tagú gém) két teleszkóppal (1Z2 modell) felszerelt
• A karok méretei (pihenőhelyzetben) nem haladják meg a daru teljes szélességét

A MEC büszke innovatív részlegére, ahol az összes termék létrehozásra került, hatékony és innovatív megoldásokat nyújt az ügyfelek igényeihez mérten. A tervezési fázis pontossága garantálja a berendezés tartós, hosszú évekig való produktív használatát.

A MEC mérnökei és tervezői a legmodernebb technológiát és szoftvereket használják, hogy továbbra is megbízható berendezéseket gyártsanak az ügyfeleknek minden alkalmazási területéhez.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél