MILL TRACK M5000

A MILL TRACK M5000 lánctalpas kalapácsos daráló egy kompakt darálógép gép, valójában ez a legkisebb lánctalpas kalapácsos daráló ma a piacon.

Tömeg: 3.400 kg

Kalapácsos daráló: 400x250mm

Teljesítmény: 21,5kW 28,5hp Diesel

Szemcseméret: 5mm-től 20mm-ig

főkép
A legkisebb lánctalpas kalapácsos daráló a piacon!

Dízelmotorral felszerelve rámpákon keresztül bármilyen teherautóra vagy pótkocsira felrakható, és kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően könnyedén szállítható. A MILL TRACK M5000 kalapácsos daráló üveget, könnyűbetont, cementlapokat, kerámiát, toaletteket stb. aprít és porrá zúz. Ez a legjobb megoldás az üveget újrahasznosító cégeknek és a porcelángyártók számára.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél