OMB

A BUSI GROUP több ezer terméket tervez és forgalmaz a piacon, a piaci igényeknek megfelelő, elkötelezett és professzionális szolgáltatásnak köszönhetően. Az OMB termékei egy olyan vállalat tapasztalataiból születnek, amely az iparág élvonalában van, és amely az újító megoldások és funkciók tervezésével igyekszik folyamatosan fejlődni.

Hidraulikus vagy pneumatikus vezérlés

HIGH-TECH funkciók

Maximalizálták a terhelhetőséget

Kiválóságra való törekvés!

DSC04928
Különböző típusú konténerek és hulladékgyűjtő járművek széles választéka!

Hátsó-betöltésű tömörítő-gyűjtők:
A Carrozzeria Moderna márka történelmi tapasztalatából örökölt és modern elvárásoknak megfelelően átalakított, mégis hagyományos hulladékgyűjtési megoldások az OMB márka jövőbe mutató elképzeléseit képviselik. Mind kihívást jelentő logisztikai helyzetekre, mind az időben történő, például a „háztól-házig”, szolgáltatás esetére rendelkeznek megfelelő eszközökkel. Ezeken, valamint a többi hulladékszállítási területen az OMB innovatív megoldásokat ajánl, hogy mindig a hulladékgyűjtési szolgáltatások fejlődésével összhangban legyen.

Hulladékgyűjtő járművek:
Az úgynevezett „szatellit járművek” a történelmi belvárosokban található „háztól-házig” gyűjtés ideális járművei, és a speciális hulladékgyűjtés minden helyzetére, amelyeknek során figyelembe kell venni a közlekedési problémákat is, modern, akár igény szerint környezetbarát elektromos megoldásokat kínál. A legegyszerűbb változatban is a tömörítő tehergépkocsi teljes konfigurációja az ügyfél valós igényeit figyelembe véve kerül kialakításra.

Oldal-betöltésű tömörítő-gyűjtők:
Ezek képviselik az OMB cég gépgyártásának eredetét, és az éveken át alkalmazott folyamatos fejlesztések és kutatás eredményeit. Az oldal-betöltéses hulladékgyűjtő járművek különböző térfogattal és rendkívül jól testre szabható, minősített kiegészítőkkel állnak rendelkezésre.

Oldalsó betöltésű hulladékgyűjtő konténerek:
Az OMB tervezésű szeméttárolói a modern technológia csúcsát képviselik, hiszen olyan egyedi termékek, amelyek kombinálják a funkcionalitást és a szerkezeti szilárdságot, hogy hatékonyan megoldják a napi használat stresszhatásait. A folyamatos huzalhegesztéssel és az azt követő horganyzással végzett robothegesztési folyamat a OMB szeméttárolóit robusztusságát és tartósságát teszik híressé. A modern felhasználói azonosító rendszerek, a mérőrendszerek és a számítógépesítés/adatgyűjtés ezeket a konténereket az OMB által nyújtott integrált szolgáltatás szívévé-lelkévé teszik.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél