PrefaMAX

A PrefaMAX rakodógép a bevált és legfejlettebb megoldás az előregyártott elemek és más speciális rakományok szállítására. A be- és kirakodás gyorsan és biztonságosan történik. Darutól vagy targoncától függetlenül is elvégezhető, mivel a PrefaMAX hidraulikus vagy pneumatikus emeléssel veszi fel a rakodólapot. A standard fémezett PrefaMAX a maximális üzembiztonságot és az optimális hatékonyságot ötvözi.

Verhetetlenül alacsony 8300 kg saját tömeg

Rakomány magasság akár 3.700 mm-ig

Maximális biztonság

RSS-rendszerrel minidg stabil marad!

főkép
Évtizedes tapasztalat a modernkorban!

A Faymonville Group az egyetlen, aki a betonágazat minden kihívásához a megfelelő szállítási lehetőségeket kínálja.
A hidraulikus billenőkarja lehetővé teszi, hogy a PrefaMAX bármilyen rendelkezésre álló vontatóegységgel használható legyen. A királycsap pozíciója a 2 és 3 tengelyes teherautókhoz (6×4) igazítható – a Faymonville az egyetlen gyártó, amely ezt a rugalmasságot alapfelszereltségként kínálja!

A PrefaMAX típusok 9.800 mm rakodási hosszal, 2 és 3 tengelyes teherautókkal (6×2) való használatra készültek.
Az első és a harmadik tengely megemelhető, hogy üres vezetés esetén a gumiabroncsok kopása minimálisra csökkenjen. A 2,55 m-es járműszélességnek köszönhetően a kísérés és a különleges engedélyek nem jelentenek többletköltséget.
Az első lengőnyakon, a nyerges vontató fölött rengeteg tárolóhely van a tartozékok, szerszámosládák és egyéb munkaeszközök számára.

A Faymonville PrefaMAX betonelemek szállítására szolgáló rakodógép.
A rakodógép-technológiájuk úttörő, amely több évtizedes tapasztalatot ötvözi a modern technológiával – ami most már a legújabb generációnál is elérhető.

A PrefaMAX rakodógép már 8300 kg önsúlytól elérhető!*
*A standard modell üres tömege (rakományrögzítő rendszer nélkül)

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél