Swingo 200+

A Swingo 200+ ideális megoldás a belvárosi gyalog- és kerékpárutak, valamint az ipari területek és parkolók napi tisztítási munkáihoz. Az opcionális tartozékok lehetővé teszik a tisztítást és a permetezést, a téli karbantartás, a nagynyomású tisztítást. A Swingo 200+ fenntartható és hatékony seprést tesz lehetővé alacsony költséggel a termék életciklusa alatt.

Teljesítmény: 55 kW (75 PS) @ 2,300 1/min

Szívóventilátor sebessége: 3,300 1/min

Vízpermetező rendszer: 3 bar / 11 l/min

Tömege: 3.000 kg

Schmidt Swingo 200+ Kew Gardens UK 2017
Koanda légkeringető rendszerrel ellátva

Söprési technológia:
A Swingo 200+ két független seprőrendszerrel kapható. Egy tolt 2 seprűs rendszer 850 mm-es kefeátmérővel vagy egy húzott 3 seprűs rendszer 800 mm-es kefeátmérővel. Mindkét rendszer önállóan vagy egy függő rendszerként működtethető a vezetőajtón található kényelmes kezelőszervekkel. A kefék sebessége és a nyomás fokozatmentesen állítható. A seprűk anyaga választhatók: műanyag, acél vagy vegyes nyesedék.

Az egymástól függetlenül szabályozható körkefékkel ellátott 2 seprűs rendszer minden söprési helyzetben abszolút mobilitást biztosít. A két stabil seprűkar beépített ütközővel akár 2900 mm-es seprési szélességet is lehetővé tesz. Opcióként független seprűvezérlés rendelhető: külön vezérelhető seprűk, fel/le, balra/jobbra. Ez is garantálja a tiszta seprési eredményeket minimális kopás mellett. A seprű mindig visszatér az alaphelyzetbe, még akkor is, ha az útviszonyok megváltoznak. A seprű további hidraulikus billenési funkcióval ellátott, emellett erős, gyomos használatra szánt változat is kapható.

A szabadon mozgatható első seprőkarral ellátott 3 seprűs rendszer széles választékot és akár 2600 mm-es seprési szélességet kínál. Az elülső seprű jobbra-balra igazítása éppúgy lehetséges, mint a két szinten történő seprés vagy a nehéz gyomseprű használata. Az elülső seprő minden funkciója hidraulikusan vezérelt, beleértve a seprő alátámasztási nyomását is. A fülke alatti seprőegység biztosítja a seprőanyag optimális adagolását a szívótengelyhez, miközben az átfedés mindig garantált. Opcióként az oldalsó kefék is hidraulikusan kihúzhatók és szögük állítható, így a söprési műveletek során bármilyen talajviszonyhoz alkalmazkodnak.

A Swingo 200+ a legjobb PM10 4 csillagos és PM2,5 szintű tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítvány Európa-szerte minőségi jellemzőnek számít, és a PM10 tesztben négy csillagot ad a legmagasabb szintű légszennyezés-csökkentésért, valamint a PM2,5 esetében a lehető legjobb felszívási teljesítményért.

Az egyedülálló Koanda légkeringtető rendszerrel és a nyomás alatti keringtető vízrendszerrel kombinálva a káros finom por kibocsátása akár 70%-kal csökken. A beszívott porral terhelt levegő nagy része a szívórendszerben marad, és egy körfolyamatban visszajut a szívónyíláshoz. A maradék levegő kis részét egy finompórusú szűrő tisztítja meg.

A vízvisszanyerő rendszer a tartályban elhelyezett 3,3 m2-es szűrőfelülettel nemcsak friss vizet takarít meg, hanem a tartály kapacitását is optimálisan kihasználja. A tartályba töltött vízzel (akár 250 literig) akár 50%-kal is növelhető a működési tartomány. Az elektromos frissvízszivattyú látja el a körseprők szórófejeit. A seprűk vízmennyisége kényelmesen szabályozható a vezetőfülkéből.

Ergonómia és kényelem:
A tágas fülke kiváló minőségű zaj- és rezgésszigeteléssel (72 dB(A)) van ellátva. A padlóig érő első szélvédő és a fülke padlójában lévő kilátóablak optimális rálátást biztosít a seprőegységre és a szívófúvókára. A kiváló körkörös látási viszonyok hozzájárulnak a kellemes munkakörnyezethez, és így támogatják a biztonságos munkavégzést a közúti forgalomban.

A szériafelszereltségű és nagy teljesítményű légkondicionáló rendszer még magas külső hőmérséklet esetén is kellemes és hűvös munkaklímát teremt. A friss levegő beszívása és szűrése a fülke hátsó részén történik, a fülke légszűrője pedig pollenszűrőként van kialakítva.

A seprőberendezés vezérlése az ajtó vezérlőpanelén keresztül történik joystickokkal és nyomógombokkal. Az Auto-Drive opcióval az összes seprési funkció és a seprési üzemmódban a vezetési parancsok kényelmesen kezelhetők az ergonomikusan kialakított multifunkciós vezérlőkarral. Az egy kézből történő vezetés és söprés nagyobb biztonságot és kevesebb stresszt is jelent. A legfontosabb információk egy pillantással láthatók a tetőkonzolon lévő színes kijelzőn. A fedélzeti diagnosztikai rendszer segítségével az esetleges hibák gyorsan és hatékonyan lokalizálhatók, a szerelő pedig a kijelzőn elvégezheti a gépspecifikus beállításokat.

A vezetőfülke emellett magasságában és szögében állítható kormányoszloppal, sebességtartó automatikával, minimális pedálerővel, AGR-tanúsítvánnyal ellátott, valamint optimális fogástérben elhelyezett kezelő- és vezérlőműszerekkel is büszkélkedhet, hogy teljes legyen a modern, ergonomikus munkahely.

Modern járműtechnológia:
A teljes járműváz, a szívónyílás és a fontos acél alkatrészek, köztük a szennyeződésgyűjtő tartály tűzihorganyzása kiváló minőségű korrózióvédelmet biztosít.

A hidropneumatikusan felfüggesztett alváz hidrosztatikus meghajtással és nagyméretű, 15″-os kerekekkel a legmagasabb szintű vezetési kényelmet kínálja ebben a géposztályban. A nagy teherbírás és a kerekek nagy érintkezési felülete alacsony talajnyomás mellett fokozott biztonságot nyújt, függetlenül az út- és időjárási viszonyoktól. Opcionálisan 17,5″-os gumiabroncsok állnak rendelkezésre, amelyekkel a megengedett össztömeg 5000 kg-ra növelhető.

A leengedhető futómű (opcionális) megkönnyíti a többszintes parkolókban és alacsony bejáratokban való közlekedést. A futómű gombnyomásra mintegy 70 mm-rel süllyeszthető, és a rendszer automatikusan kiegyenlíti magát.
A kapcsolható összkerékkormányzás rendkívül szűk kanyarodási manővereket tesz lehetővé.
Az első és a hátsó tengelyen tárcsafékkel ellátott hidraulikus kétkörös fékrendszer alapfelszereltség.

IntelliOPS telematikai platform:
Az Swingo 200+ csatlakoztatható az Aebi Schmidt IntelliOPS telematikai platformhoz, amely átfogó felügyeleti, kiválasztási, jelentési és elemzési funkciókat biztosít. A gép aktivitási adatainak térképen történő élő megjelenítésével lehetővé teszi a teljesítmény gyors értékelését, és a munkafolyamatok optimalizálása érdekében részletes áttekintések és jelentések készítésével megkönnyíti az összegyűjtött adatok felhasználását.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél