BHS újrahasznosító gépek

A BHS-Sonthofen Recycling & Environment divíziója gépek, eljárások és teljes üzemek átfogó választékát kínálja az újrahasznosító ipar, a hulladékkezelés és a környezettechnika számára. Újrahasznosító gépek átfogó választékát kínálja az újrahasznosítható és hulladékanyagok széles skálájának hatékony feldolgozásához és elő- és utóaprításához. Igényektől függően ez magában foglalja a zúzási, vágási vagy tépési technológiát alkalmazó gépeket. Az Ön számára előnyös, hogy egyetlen szállítótól kapja a megoldásokat: A teljes folyamatot végig kísérjük a tanácsadástól, a folyamatfejlesztéstől és a jövedelmezőségi elemzéstől a kulcsrakész újrahasznosító üzemek tervezéséig és üzembe helyezéséig.

Átfogó termékportfólió

Kulcsrakész újrahasznosító üzemek egy kézből

Egyedi megoldások

A nagyon durva feldolgozástól a nagyon finom feldolgozásig

VR-1518_F_B_255Prozent_14
A hulladékanyagok értékesek, mivel nagyon keresett erőforrásokat tartalmaznak.

Modellek:
VS, NGU, RBG, RPMV és RPMX stb.

Előszecskázó (VS):
A megfelelő eszköz a kemény aprító (szecskázó) műveletekhez.
Az elő-aprító (szecskázó) egy alacsony fordulatszámú, nagy nyomatékú, kettős tengelyű aprító. A speciális penge-geometriája miatt nagyon nagy, vagy terjedelmes anyagok (például háztartási, ipari, kereskedelmi, nagy terjedelmű és építési hulladékok) feldarabolására alkalmas.
Mindkét forgórész-tengely szecskázza a betáplált anyagot. A tengelyek felváltva befelé és kifelé forognak. Minden tengely több szecskázó eszközzel van ellátva. A forgó szakítótengely-szerelvényt egy álló szakítóasztal veszi körül. Az asztalon lévő kaparók megakadályozzák az anyag felcsavarodását vagy a géphez tapadását. Az aprítás (szecskázás) a forgó szakító eszközök és a szakítóasztal, illetve a kereszttartó és a kaparó között történik. A feldolgozás során a gép automatikusan végrehajtja a váltakozó forgási irányokat. Amint a betáplált anyag elérte a kívánt méretet, a gép alján keresztül eltávolításra kerül.

Univerzális szecskázó (NGU):
Folyamatos nagy teljesítményű szecskázó.
Az univerzális aprító (szecskázó) (NGU) egy nagysebességű, egytengelyű aprító, amely bármilyen vágható anyag elő- és utó-aprítására szolgál. Ez magában foglalja a papírt, az adathordozókat, a textíliákat, a kábeleket, a műanyagokat és a csomagoló anyagot. Az betáplált anyagot 10 és 120 mm közötti méretre aprítja.
A laza, betáplált anyag bekerül az adagolótartályba, ahol hidraulikusan meghajtott csúszda az anyagot az alaplemez mentén a szecskázórendszer felé tolja. A betáplált anyag a pengékkel felszerelt rotor és a statikus penge tartón elhelyezett ellenpenge között kerül aprításra (szecskázásra). Miután a felaprított anyag eléri a meghatározott méretet, a szűrő kosáron keresztül kiesik a gépből. Az eltávozó anyag méretét a szűrőkosár lyukmérete határozza meg, ami 10 és 120 mm közötti lehet.
A BHS Universal Shredder a hagyományos újrahasznosítási létesítmények részére és a feldolgozóiparban történő felhasználásra lett tervezve. Mindkét alkalmazás elsődleges célja az, hogy alacsony feldolgozási költséget érjen el tonnánként.

Biodaráló (RBG):
Biomassza – szubsztrátum hatékony feldolgozása.
A BHS Biogrinder a biomassza feldolgozásából történő biogáz előállítására szolgál. A gép intenzív mechanikai előfeldolgozó, így felgyorsítja a gázhozamot és stabilizálja a teljes fermentációs folyamatot. A Biogrinder folyamatos működésre készült, robusztus kialakítású, könnyen kezelhető és karbantartható.
Az eredmény egy homogénen felaprított, pelyhes és megfelelően rostmentes, nagy szemcsés felületű szubsztrátum. Ez jelentősen felgyorsítja a mikroorganizmusok gáztermelését a biofermentálóban. Még azok a tápanyagok is feldolgozhatók, amelyek újrahasznosítása nehéznek vagy lehetetlennek tűnik, hozzáférést biztosítva az alacsony árú nyersanyagokhoz. További előnyei közé tartozik a csökkentett keverőhasználat és az úszó rétegek csökkentése.

Ütközéses őrlőgép (RPMV és RPMX):
A BHS rotor ütközéses őrlőgép egy nagy teljesítményű, függőleges tengellyel rendelkező aprító, amely megfelel az újrahasznosító ipar igényeinek. Az őrlőgép egyedi keverőlapátos forgórésze együtt működik egy fogazott üllőgyűrűvel, hogy a behelyezett anyagot súlyos mechanikai feszültség alá helyezze. Az anyagösszetételeket szelektíven töri össze és választja szét, az összegabalyodott anyagokat izolálja, és a nehezen darálható anyagokat nagyon finomra darálja. Ugyanakkor a fémeket golyókká alakítja és megtisztítja.
A BHS rotor ütköző forgórésze az egyetlen ilyen típusú a világon. A forgórész kerületének sebessége centrifugális erőket generál, amelyek nagy energiamennyiséget közvetítenek a behelyezett anyagra, amelyet intenzíven feldolgoznak a zúzószerszámok által létrehozott ütközési- és vágóerők. A forgás eredményeképpen majdnem állandó rés keletkezik a patkó alakú ütközők és az üllőgyűrű között. Miután az anyagot egy olyan méretre csökkentették, amely megfelel ennek a résnek, kikerül a zúzózónából.

A gép optimálisan állítható az ügyfél igényeinek megfelelően, a forgórész sebessége és a változó gyűrűs rés segítségével.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél