Félautomata bálázógépek

A CK félautomata bálázógép a kereskedelem, logisztika és a feldolgozó iparágak szereplőinek, illetve a hulladék újrahasznosításával és kereskedelmével foglalkozó vállalkozásoknak ideális választás. A nagy mennyiségű, elsősorban az újrahasznosítható csomagolóanyagok (karton, papír, fólia, PET, műanyag és fémkannák, rekeszek stb.) kezelésére tökéletesen alkalmasak. Műszaki kialakításuk, töltési módjuk (kézi, gépi stb.) az egyedi igényeknek és helyi adottságoknak megfelelően alakíthatók. A félautomata vízszintes bálázógép nagy tömörítőerejüknek (50-75 tonna) köszönhetően a legnagyobb sűrűségű, logisztikai szempontból ideális méretű és súlyú bálák készítését garantálják.

Jelentős költségmegtakarítás

Folyamatos működés

Széles töltőnyílás

Hosszú élettartam

főkép
Teljes bálakiadási rendszer az egyszerű működés érdekében!

Modellek:
CK400HFEPC, CK450HFE, CK450HFEPC, CK600HFEPC, CK800HFEPC

CK400HFEPC:
A CK400HFEPC ideális belépő szintű félautomata bálázó. Eredetileg tengerjáró hajók számára tervezték, de mára a papíriparban is népszerűvé vált a nagy mennyiségű papírt feldolgozó vállalatok körében.
A 7,5 kW-os motorral és 50T tömörítőerővel rendelkező CK400HFEPC akár 400 kg-os papírbálákat is készít.
Kis helyigényű, a gyors és könnyű kezelhetőség érdekében teljes kidobórendszerrel (HFE) rendelkezik.

CK450HFE:
A félautomata bálázók abszolút toplistás gépe, amely logisztikai központokban, raktárakban, nagyobb gyártó és kereskedő vállalkozások hatékony hulladékkezelésére alkalmas. A hullámkarton, papír és lágy műanyag hulladékok raklapméretű bálákba tömöríthetők.
Bálasúly: kb 450-500 kg

CK450HFEPC:
A hulladékkezelés bajnoka, tökéletes megoldás azon kereskedelmi és logisztikai központoknak, áruházaknak, gyártóknak és termelőknek, ahol a keletkező hulladékmennyiség számos problémát okoz.
Bálasúly: kb. 500-550 kg

CK600HFEPC:
A legsokoldalúbb CK bálázógép, amely számos hulladéktípust (kartonpapír, papír, műanyag fólia, PET stb.) kezel. A nagy sűrűségű bálák készítéséhez az igény szerint bővíthető motorteljesítmény és a 60 tonnás tömörítőerő járul hozzá. A motorteljesítményen kívül számos más bővítési lehetőség is elérhető.
Bálasúly: max. 600-650 kg

CK850HFEPC:
A CK850HFEPC a nagy tömörítőerőt hatalmas töltőkamrával kombinálja a nagy sűrűségű bálák előállításához. Ez a gép ideális nagy mennyiségű anyag, például karton, puha és kemény műanyag feldolgozására.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél