Portafill osztályozók és törőgépek

A vállalat termékeit számos felhasználási területen  alkalmazzák, többek között: kőbányákban; homok és kavics bányák; hulladéklerakók; hulladékgazdálkodási telephelyek.

Minőségi

Megbízható

Tartós

Robosztus

főkép
Költséghatékony, innovatív és rendkívül sokoldalú!

A Portafill cég világszerte vezető a költséghatékony, innovatív és rendkívül sokoldalú osztályozók, törőgépek, mosórendszerek és szállítószalagok terén. Megtalálja a Portafill gépeket a világ szinte minden földrészén. A Portafill több, mint egy évtizede tervez és gyárt minőségi termékeket. Az 1993-ban Írországban alapított társaság felhasználta a gazdag helyi szakértelmet és történelmet, amely Írország ezen részét központivá tette. Elkötelezett mérnöki csapatuk a legújabb 3D CAD és tervezési technológiákat alkalmazza, biztosítva termékeink pontos életciklus-kezelését a tervezés, a gyártás és az értékesítés utáni szolgáltatások minden szakaszában. A Portafill folyamatos innováció és fejlesztés iránti elkötelezettsége megnyilvánul a végtermék minőségében és kiváló ügyfélszolgálati szolgáltatásaikban.

Portafill finom (finishing) utóosztályózó – osztályozó berendezések

A Portafill 2 és 3 szintes finom osztályózó gépet tervez és gyárt. Ideálisan alkalmas finomszűréshez, például homok és kavics, vagy kúpos törő után történő osztályozáshoz, ahol kisebb frakciókra van szükség. A Portafill befejező osztályózők kiválóan megfelelnek mindezen feladatokhoz, akár a ügyfél egyedei igényei szerinti, követelményeknek a teljesítésére. 

Portafill  előosztályózó – osztályozó berendezések

A Portafill egy sor erős, robusztus és megbízható előosztályozót (Scalper) gyárt. Kompakt és könnyen szállítható, kiváló teljesítmény és könnyű használat mellett. Alkalmazható a kő, homok, bontási-építési hulladék, a komposzt és hulladék széles körű felhasználására.

Portafill  törő zúzó berendezések

A Portafill törőcsaládot különféle kőzettípusokban és számos újrahasznosítási alkalmazásban tervezték. Különböző kúp-, pofás- és impakt törők alkotják a választékot. Kompakt, könnyen szállítható és hatékony, ezek a törőgépcsalád kiemelkedő tulajdonságai. Minden zúzótípus felszerelhető függeszttett osztályózóval és recirkulációs -visszatérítő rendszerrel.

Portafill  mosórendszerek

A Portafill olyan mosási lehetőségeket kínál, amelyek az MS-3 és MS-6 utóosztályozókhoz használhatók. A száraz sziták felszerelhetők permetező rudakkal és gumival bélelt homokfogó dobozokkal, amelyek használatával nedves osztályozókká alakítják át, lehetővé téve a sziták felhasználását különféle alkalmazásokban, ahol anyagot mosni kell.

Galéria

Videók

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél

A CTE Solutionnél hiszünk abban, hogy a minőségi termékek mellett a kiszolgálásnak is egyedinek kell lennie. Cégünknél csak világmárkákat forgalmazunk és tervezési, finanszírozási és szerviz szolgáltatásaink keretében nem csak eladjuk Önnek a megfelelő munkagépet, de végigkísérjük Önt a teljes projekt folyamaton. Ügyfeleink elégedettségét több tucat pozitív visszajelzésünk mutatja, arra törekszünk, hogy a legelégedettebb ügyfélkörrel rendelkezzünk a Magyarországi szolgáltatók között.

világmárkák, több tucat elégedett ügyfél